Kontakt: info (a) morgenrode.dk
 
Tid og sted: Morgenrøde afholdes på Græsrodsgården, Bregningevej 6, 4593 Eskebjerg.
 
Spillerne skal være på location senest tirsdag den 12. august kl. 10:00 og kan – hvis oprydning forløber planmæssigt - tage hjem fredag den 15. august kl. ca. 15:00. Spillerne er velkomne på location fra mandag aften, hvis de vil give en hånd eller snakke med andre deltagere. Man kan dog forvente at blive sat i arbejde.Spillet starter tirsdag sidst på eftermiddagen og slutter torsdag formiddag. Herefter er der debriefing og efterfest torsdag aften.
 
Deltagerantal: Vi har 30 pladser til scenariet.
 
Aldersgrænse: 16+.
 
Mad: Maden under spillet bliver vegetarisk, og spillerne kommer til at deltage i at tilberede måltiderne under scenariet. Vi har aftalt med et par spillere, at de står for at styre madlavningen
 
Indkvartering: Deltagerne kommer til at sove i sovesale på madrasser. Som udgangspunkt er sovesalene off-game, men hvis der er efterspørgsel, vil den ene sovesal være in-game.
Pris: 800 kroner. Dette inkluderer indkvartering, forplejning tirsdag frokost til fredag frokost, samt kontingent til rollespilsforeningen Hübris.
 
Betaling: Betaling skal ske med kort ved tilmeldingen på Rollespil.dk. Betalinger efter 1. juni tillægges et gebyr på 100 kroner. Vi refunderer ikke billetter efter sidste betalingsfrist som er 16. juni, men hjælper gerne til med videresalg. Efter rollerne er fordelt, kan du kun videresælge din billet efter aftale med os. Derfor skal du kontakte os hurtigst muligt, hvis der opstår problemer, så vi kan få fyldt scenariet op.
 
Rygning og alkohol: Rygning er tilladt udendørs, men alkohol vil ikke være tilladt fra tirsdag morgen, til scenariet slutter torsdag middag.
 
Forberedelse: Der er ingen workshops før vi samles på location, men vi håber på at arrangere nogle uformelle aktiviteter i tiden op til scenariet for at give dig mulighed for at møde de andre spillere.
 
Sprog og internationale spillere: Morgenrøde handler om den danske hippie-bevægelse. Derfor foregår både spil og workshops på dansk. Vi har plads til fem udenlandske deltagere, som dog skal forvente, at det meste information bliver givet på dansk. I spillet kan alle spillerne frit tale de sprog, de nu kan, men det er ikke et krav at slå over i engelsk, hvis man ikke er komfortabel med det.
Praktisk