Arketyperne

 

Hver rolle hører under en arketype. Hvordan arketypen udmøntes kommer meget an på rollens gruppering, men det kan give et praj om hvilke ligesindede, der er i Storkollektivet.

 

Nostalgikerne: Disse roller søger tilbage mod noget, de opfatter som oprindeligt eller naturligt. Deres mål er det simple og fredelige liv.

 

Anarkisterne: Disse roller vil rive det etablerede samfunds strukturer fra hinanden. Deres mål er den totale opløsning.

 

Drømmerne: Disse roller vil udforske nye bevidsthedslag og udvikle deres eget selv. Deres mål er den personlige udvikling.

 

Byggerne: Disse roller vil ændre verden og skabe et nyt samfund. Deres mål er at forme verden efter deres visioner.

Rollerne

 

Her er en kort beskrivelse af de 30 beboere i Morgenrøde. En god del af rollerne er tænkt kønsneutrale og kan derfor spilles af begge køn.

 

Når du tilmelder dig, vil du blive bedt om at forholde dig til, hvilke af scenariets tre temaer; kærlighed, oprør og åndelighed, du er særlig interesseret i at spille omkring. Du vil ikke blive bedt om at ønske specifikke roller.

 

Rollerne kan fremstå karikerede. Det er de ikke nødvendigvis. De er bare fra omkring 1960’erne. De er feminister, der råber ’mandssvin’. Provo-kunstnere, der binder et kors på tissemanden og slumstormere, der slås med Konservativ Ungdom og politiet i Fælledparken bare fordi.

 

Vi håber, at I vil hjælpe med til at gøre disse karakterer til virkelige mennesker, så de ikke bliver reduceret til karikaturer.